Pogosta vprašanja

Vprašanje Kako izbrišem podatke oz. testne vnose po testiranju?
Odgovor

 

Testne vnose lahko vnesete na dva načina, ročno ali z avtomatskim generiranjem. Testni vnosi so v podatkih označeni z 1, v primeru ročno vnešenih vnosov in z 2, v primeru avtomatsko generiranih vnosov, kar omogoča večjo preglednost nad testnimi vnosi. Testne vnose lahko iz podatkov izbrišete na tri načine

 

  • Če ste generirali avtomatske vnose, se možnost za izbris pokaže v zavihku 'TESTIRANJE' - 'Avtomatski vnosi', kjer jih lahko izbrišete s pomočjo ukaza 'Pobriši testne vnose'. 

  • V zavihku 'PODATKI' - 'PREGLEDOVANJE' kliknete na 'Nastavitve prikaza podatkov' in v vrstici 'Ikone:' obkljukate 'Urejanje'. To vam omogoča, da izbrišete vsak vnos posebej ali vse vnose naenkrat, če pod tabelo izberete možnost 'Izberi vse'. Označene vnose izbrišete s klikom na 'Izbriši izbrane'.

  • V primeru, da imate v bazi testne vnose, je v zavihkih 'PODATKI' - 'Pregledovanje' in 'ANALIZE' vedno prikazan opozorilni trak, ki omogoča, da testne podatke odstranite z enim klikom. Testne vnose lahko pobrišete vse naenkrat s klikom na 'Pobriši testne vnose' ali samo avtomatsko generirane vnose s klikom na 'Pobriši avtomatsko generirane vnose'.

 

Povezave:

Print

Pogosta vprašanja ()