Pogosta vprašanja

Vprašanje Moja anketa je izginila
Odgovor


Nikoli se še ni zgodilo, da bi anketa enostavno izginila. Vse dosedanje težave kažejo, da gre v takih primerih za eno izmed naslednjih možnosti:
 

  • Anketo ste naredili kot testni uporabnik. V tem primeru obstaja tveganje, da je anketa izbrisana, saj se kot testni uporabnik lahko prijavi vsak, prav tako ima vsak vpogled v anketo ustvarjeno kot testni uporabnik. Tu vam bo v pomoč pogosto vprašanje Ali lahko testno anketo prenesem v lasten profil?.

  • Možno je, da ste jo kdaj sami (pomotoma) izbrisali, oziroma so jo lahko izbrisali drugi uredniki ankete, ki ste jih izbrali. V takem primeru jo lahko najdemo, vendar če se je to zgodilo več kot dva tedna nazaj, morajo anketo ročno restavrirati programerji, kar spada med plačljive storitve. Več o tem si lahko preberete v pogostem vprašanju Stroški dodatnih storitev.

  • Včasih piškotki omejujejo vpogled (npr. zaradi nadgradnje aplikacije 1KA). Najprej izberite možnost ponovnega nalaganja (tipka F5), če to ne pomaga, pa v brskalniku izbrišite piškotke in poskusite ponovno.

  • Anketo ste naredili na neki drugi strani (npr. test.1ka.si) ali celo v kakem drugem orodju (npr. Survey Monkey).

 

Povezave:

 

Print

Pogosta vprašanja ()